Mer informasjon eller påmelding 

Sommer Aktivitetsuker

2018

​Velkommen til ferieaktivitetsuker på Nordstjerna i Rælingen. Gruppene vil delta i stall- og gårdsdrift, orientering/geocaching, båtaktiviteter (sommerukene),  matlaging og inkluderer faglig innhold i norsk, matematikk og engelsk. Opplegget går over 5 ukedager om sommeren fra kl. 8:00-17:00. (Mulighet for tidligere levering etter behov. Henting av elever starter kl. 7). Nordstjerna Undervisningssenter tilbyr faglig undervisning med kvalifiserte lærere.


Fokusområdene for aktiviteter er:

Stall– og ridning vil inkludere samspill med hester og annet praktisk arbeid som inngår i gårdsdrift. Ridetimer med hest er en del av opplegget.


Pokemon Go Tur- Tur med spill er av interesse for mange barn. Vi har på gym og pokestop rett i naturreservatet og lager samspill mellom tur i vakre imgivelser og spill som barn liker så godt.

Baseball/ballspill  er en morsom måte å skape samarbeid. Vi underviser dette på engelsk.

Båtaktiviteter/Friluftsliv vil by på alt fra lokalhistorie og gjennomføres i samarbeid med ressurser  blant annet på Lensemuseet. Aktiviteter inkluderer fiske, bading og vedlikehold av båten og bryggeanlegg (avhengig av båtsesong og bra vær!) Vi vil også ha fokus på læring om Nordre Øyeren Naturreservat og det flotte friluftslivet som finnes her. Senteret er i gangavstand til Årnestangen. Her finnes det mye fint å se og lære om!


Teoretiske Fag: Små grupper med korte teoriøkter i matte, norsk og engelsk hvor elever etter endt undervisning går ut og bruker teorien i praksis. Hovedvekt på å bruke teori i praksis. 

HVEM KAN VÆRE MED?

Barn og ungdom i alderen 7-16 år. Opplegg kan tilrettelegges for barn og unge med funksjonsnedsettelser eller har spesielle lærevansker. Flott opplegg for barn og unge som trenger strukturert aktivitetsopplegg. Privatundervisning i norsk, engelsk og matematikk settes opp etter ønske. Hente- og leveringstjenester tilgjengelig.


Ledige plasser på aktivitetsuker: 
    Uke 26- Pris kr.3000
Uke 27  Pris kr.3000
   Uke 32    Pris kr.3000

Inkludert i tilbudet er: frokost, lunsj, frukt.

Henting/levering tilbys for barn i Rælingen Kommune for kr 500 tillegg i prisen


Vigdis Smith på epost:

vigdis@stallnordstjerna.com
eller
tlf/sms 926 34 735.

 

 


 

 

Nordstjerna Undervisningssenter